fbpx

Спечелете безплатен курс през Септември в MG Academy

Можете да спечелите един от общо 12 безплатни ваучъра за курсове „REAL MANAGEMENT AND LEADERSHIP“ или „ЕТИЧНО ХАКЕРСТВО И САЙБЪР СЕКЮРИТИ“ започващи през месец Септември.

Правила на промоцията:

По два безплатни ваучъра, за вас или ваш приятел (по един за курсове „REAL MANAGEMENT AND LEADERSHIP“ или „ЕТИЧНО ХАКЕРСТВО И САЙБЪР СЕКЮРИТИ“), ще бъдат изтеглени измежду всички за всяка една от следните категории, които до 8 Септември :

  • Харесат нашата страница във Facebook  /В този случай, наградите не са обвързани с покупка/ – 2 безплатни ваучъра
  • Заплатят курс по „2D/3D графика с OpenGL/GLSL“ започващ на 19.09 – 2 безплатни ваучъра
  • Заплатят курс по „PHP програмиране и MySQL“ започващ на 13.09 – 2 безплатни ваучъра
  • Заплатят курс по „Етично хакерство и Сайбър секюрити“ започващ на 11.09 – 2 безплатни ваучъра
  • Заплатят курс по „Real Management and Leadership“ започващ на 23.09 – 2 безплатни ваучъра
  • Заплатят курс по „Графичен дизайн“ започващ на 18.09 – 2 безплатни ваучъра

Ако харесате нашата страница ще участвате в томбола за 2 безплатни ваучъра. Ако закупите един от горепосочените курсове и харесате нашата страница ще участвате в томбола за един от 4 безплатни ваучъра и т.н.

Информация за курсовете ни може да намерите тук.

В промоцията могат да участват всички харесали нашата страница във Facebook. В случай, че участникът е под 18 години, наградата ще бъде предоставена на Родител/Настойник в присъствието на лицето.

12 щастливци ще бъдат изтеглени на 9 Септември и имената на печелившите ще бъдат публикувани в нашия сайт https://mgacademy.bg и на страницата ни във Facebook.

Безплатните ваучъри са валидни за курсовете по“Етично хакерство и Сайбър секюрити“ започващ на 11.09 и „Real Management and Leadership“ започващ на 23.09.

Ваучърите ще да бъдат раздавани на 11 и 12 Септември в 19:00 в офиса на MG Academy намиращ се на адрес: София, ул. Екзарх Йосиф №86.

В случай, че ваучърът ще бъде предоставен на ваш приятел, трябва да заявите това при получаване в офиса на академията или да се свържете с нас по email: info@mgacademy.bg.

Всеки ваучър е валиден само за един човек и за посочения курс на съответната дата и не може да бъде разменян за друг курс.

Ваучърите няма да бъдат изплащани за техния паричен еквивалент.

MG Academy си запазва правото да прави промени по условията на промоцията.