Бизнес Академия - Предприемачество и менторска програма - Корпоративни обучения от MG Academy

Честита 2024 година от MG Academy

Уважаеми приятели на MG Academy,

С края на 2023 г. и настъпващата 2024 г., искам да Ви изкажа моите най-искрени пожелания за благополучие, радост и успехи. Нека Новата година Ви донесе вдъхновение, здраве и повече възможности за реализация на вашите амбиции.

Горд съм от всичко, което постигнахте през изминалата година, и вярвам във вашия потенциал за още по-големи постижения през 2024 г.

През Новата година плановете ми са да се фокусираме върху повече проекти, бизнес развитие, инвестиции и практическа работа и да намаля теоретичните курсове в MG Academy. Живеем в ерата на действие и иновации, затова вярвам, че работата по проекти ще Ви предостави ценен опит и ще ви даде възможност да приложите знанията си в практиката.

През 2023 г. заедно започнахме няколко ваши проекта, подобрявахме вече съществуващи такива и постигнахме резултати, с които може да се гордеете. Нека 2024 г. бъде изпълнена със смелост, устрем и успешни реализации. Бъдете силни, мотивирани и готови за новите предизвикателства. Ако имате нужда от съвет, насоки или просто искате да споделите своите идеи, не се колебайте да се свържете с мен.

Благодаря Ви за ангажираността Ви и за доверието, което споделяте с мен. Нека 2024 г. бъде година на усъвършенстване, сътрудничество и успешни проекти.

Поздрави,

Д-р Мариян Генчев