fbpx

Курс – Мениджмънт и Лидерство с 50% отстъпка само през октомври

Здравейте приятели,
Този уикенд сред всички присъстващи на безплатните ни семинари в MG Academy ще изтеглим последен безплатен ваучър за вечерен курс „Мениджмънт и Лидерство“ започващ на 31.10.
 
Все още не е късно да се запишете за този ексклузивен курс в MG Academy и да се станете един от малкото успешни мениджъри в България, които знаят как да мотивира правилно екипите си и да изградят среда без стрес, за да постигнат максимална ефективност.
Горчивата истина е, че повечето мениджъри ги назначават на база техническите им знание и никой не изгражда манталитет как да управлява и мотивират. Много са редки случайте, в които мениджърите надграждат знанията и уменията си и това води до нисък морал и незадоволителни резултати.
Ако сега започвате като мениждър, искате да се развивате като такъв или просто срещате затруднения в работата си – този курс е точно за вас.
 
Напомняме, че всички записали се през месец Октомври ползват екслузивна отстъка от цената -50%.
Останаха само няколко места за двете групи(Начало съответно на 31.10 и 10.11) за курс „Мениджмънт и Лидерство“ (https://mgacademy.bg/services/management-and-leadership/).
Запишете се сега докато все още има места.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *