fbpx

MG Academy – The benefit of knowledge

The benefit of knowledge или как всеки може да бъде успешен в това, което обича да прави.

Няма нищо по-сигурно от промяната и ние в MG Academy обичаме да се променяме! Ето защо се ребрандирахме. Вероятно вече сте забелязали нашето ново лого и се питате какво всъщност е различното. През 2016 г. MG Academy се появи на пазара с мисия – да помага на талантливи хора да развиват себе си и своите умения, и да ги подкрепя по пътя към мечтаната кариера в IT сектора. Разбира се, избрахме IT като сфера, в която много лесно можем да се изградим като бранд, да сме успешни и да растем с бързи темпове. Бързото разрастване е това, което ни помогна да достигнем до най-ценното – да се запознаем с Вас.

Но нещо не беше наред.

Видяхме две ситуации, които ни накараха да преразгледаме мисията и ценностите на MG Academy.

При някои от Вас желанието за пари и за успешна кариера се бе появило като симптом на по-голям проблем. Оказа, че всички ние често сме готови да жертваме нашата идентичност в преследване на високо заплащане.

В другата крайност стояха успелите хора, които идват при нас за съвет, защото вече взимат своите високи заплати, но не се чувстват пълноценни и търсят своя личен път към промяната.

Общото между всички Вас бе, именно в търсенето на Промяна. Промяната може да изглежда много страшна, но се оказа, че Вие сте много по-силни. Всеки ден ни доказвахте, че можете да бъдете каквито поискате и да сте успешни в нещата, които обичате. Ние бяхме до Вас с малко насоки и напътствия от наша страна. През тези две години ни доказахте, че Вие сте Героите, а за нас бе чест да споделяме пътя Ви!

Ето защо днес, в старанието си да откликваме на  Вашите нужди и интереси, както и да бъдем адекватни на промените на пазара на труда, решихме да разширим своята дейност. Нашата промяна цели да сме точното място за Вас, така че, ако:

 • Се интересувате от професионално обучение или личностно развитие в някоя от следните области: soft skills, мениджмънт, финанси, маркетинг или информационни технологии;
 • Мечтаете за промяна, искате да надградите себе си, да смените
  сферата, в която работите или пък самото работно място;
 • Имате нужда от практически обучения, съобразени с Вашите нужди и
  Интереси;
 • Искате да придобиете не просто нови знания, а и практически
  умения от доказани в своите сфери специалисти
 • Имате нужда от съвети, насоки и индивидуално отношение,

то Вие сте добре дошли в MG Academy – The benefit of knowledge!

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *