Партньори

Мера Инкогнита – открива съкровища!

Мера Инкогнита е фирма, родена след години на отдаденост, проучване и страст, насочени към откриването на малките, скрити ферми и стопанства, които се отличават с изключително високо качество в производството на млечни продукти, вина, мед и всички други занаятчийски съкровища.

Web site: www.meraincognita.com 

Шъртхъб ООД е компания, посветена на създаването на уникални тениски, които отразяват българската история, традиции, култура и спорт. Ние се гордеем с нашата работа и вярваме, че тениската е повече от моден аксесоар – тя е начин да изразим нашата привързаност и подкрепа към България.

Web site: https://shirthub.bg/

Тенис клуб „Про Спорт“ е мястото, където магията на тениса ви докосва за цял живот!

Тук ви посрещаме с приятелска усмивка, професионално отношение и база с перфектни условия за ползотворни тренировки и пълноценно изкарано време. 

Програмите, които ще откриете, са подходящи за различните възрасти, ниво на физическа подготовка и начин на игра.

Стараем се да отговорим на вашите очаквания и изисквания, защото всеки, който тренира тук първо е наш приятел, а след това наш клиент.

Обединяваме се в името на една обща цел – здравословенизпълнен с енергия и настроение начин на живот!

Web site: https://tcprosport-bg.com/

Юта АД е най-големият български производител на нетъкан текстил, създаден през далечната 1929г. Предприятието е специализирано в производството на вата и пух. Основните ни ценности са насочени към качество и изпълнение на бутикови поръчки.

Web site: https://yuta-jsc.com/en/

“ArtPrinting3D” революционизира индустрията на 3D печата и образованието
чрез
иновации, създаване на достъпни и устойчиви технологии, и разширяване на възможностите за споделено използване и обучение в областта на адитивното производство. Работим усилено в сферата на проектирането, 3д принтирането и 3д сканиране по поръчка, разполагаме с екип от високомотивирани служители разполагащи с дълбоки познания в машиностроене, прототипиране и оптимизиране на производствени процеси.

Посветени сме върху популяризиране на технологията на 3д печат сред младите и предприемчиви българи чрез разработването на интегрирана платформа за споделено 3D принтиране, обучения, намиране на пазар и диверсификация на работната среда по домовете на хората с цел постигане на финансова свобода, обединяваща творци, производители и потребители в едно динамично и взаимно подкрепящо се общество, където идеите могат свободно да се реализират и да доведат до нови иновации.

Нашата мисия включва и създаването на обширни образователни програми, насочени към развитието на критични умения и компетенции в областта на 3D проектирането и печатането. Чрез предоставяне на качествено обучение, ние стремим да подготвим следващото поколение инженери, дизайнери и творци, които да бъдат в челните редици на технологичния прогрес и иновации

 

Web site: https://artprinting3d.com/

Енчантед турс е иновативна туристическа агенция и платформа за онлайн резервация на почивки и екскурзии! Нашата движеща сила е желанието да улесним нашите клиенти в избора и резервацията на услуги в сферата на туризма.

Където Geek Културата среща Приключенията! 

Web site: https://enchantedtours.bg/

Top Skills Recruitment е международна агенция за подбор на персонал, която вече няколко години успешно свързва тези, които търсят работа, с тези, които предлагат отлична такава. Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на HR, които поставят винаги в основата на това, което правят, клиента – независимо дали е кандидат за работа, наша или чуждестранна компания. По този начин експертите ни успяват не само да отговорят, но и да надвишават очакванията на клиентите.

Web site: https://www.topskills-bg.com/

Помагаме на бизнеса да е мащабен.

B1 IT Consult има за цел да помогне на всички бизнеси които искат да развиват своята дигитализация. С години опит в развитието на софтуерни продукти, ние имаме нужното, за да ви помогнем с бизнес съвети, организиране на работният процес, избор на подходящ софтуерен продукт или съвет за изграждането на собствен такъв.

Визия – Да бъдем винаги от помощ на всеки който ни се довери да се ползва с нашата експертиза.

Мисия – Да предоставим на всеки независимо малък или голям бизнес услуга, която в момента не може всеки да си позволи.

 

Animal Rescue Sofia е българска организация, работеща за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. С помощта на хиляди хора създадохме приют Фермата, където 200 кучета получават медицинска помощ и
грижа 365 дни в годината.

Web site: https://arsofia.com/bg/

We specialize in providing Microsoft cloud services for business: Office 365, Azure and SharePoint.

We are also a leading provider of enterprise-grade network, server, software and other IT equipment. Continuous learning allows us to efficiently meet the needs of customers around the world. Our goal is to follow the latest industry trends and expand the product offer in line with the expectations of our customers

Web site: https://www.senetic.bg/

Домоуправител в София от ново поколение! Доверете се на опитен екип от професионалисти, който ще поеме изцяло дейностите по вашата жилищна сграда. Спестете време чрез нашата услуга за управление на етажна собственост!

Website: https://mdom.bg/

Нуждаете се от уебсайт за вашия бизнес, който да изглежда невероятно и да се зарежда изключително бързо? Попаднали сте на правилното място и това със сигурност не е случайно! Прилаганите добри практики за SEO оптимизация и методи за разработка са помогнали на този сайт да достигне до повече хора, за да им помогне, и вие също можете да се възползвате! Разбийте конкурентите си с помощта на услугите, предлагани на нашия сайт.

Доверете се на професионалистите!

 

Web site: https://tanyo.dev/

Amee-Robotics е компания специализираща в областта на иновациите и роботиката, посветена на създаването на решения, които подобряват живота на хората и околната среда. Нашата мисия е да предоставим интелигентни роботизирани технологии, които решават предизвикателствата пред обществото в различни сфери – от въздуха и земята, през водата, до космоса.

Website: Amee-robotics.com

At Strez Studio, we offer a range of high-quality 3D rendering options for both interior and exterior spaces, as well as virtual tours that allow clients to explore your projects in a new and immersive way. Let us help you bring your designs to life and impress your clients with our professional visualization services.

Web site: www.strez.studio

ANGRU

Бизнес консултации и разработване на проекти за иновативни предприятия и стартиращи фирми.

AgnRu е компания, фокусирана върху интегрирането на блокчейн в бизнес процесите и киберсигурността.

Ние помагаме на бизнес иноваторите да постигнат желания растеж, да разработят стратегически планове и да ги реализират.

 

Стремим се да постигнем най-добрите резултати, които да донесат успех и отлична репутация на вашия бранд.

Website: https://agnru.com/ 

Yani 55

Независимо от това дали бизнесът Ви е нов и току-що прохожда или е отдавна утвърден, независимо от капацитета и опита Ви, независимо от правния статут, ако ни се доверите, ние ще подходим отговорно и с нужното внимание, търпение и професионализъм.

vt power

VT Power

Фирма VT Power Technology предлага проектиране, подготовка и инсталация на мрежово оборудване, WiFi и всичко свързано с мрежите – конфигурация за WiFi, видео наблюдение и мрежи с Ubiquity за хотели, болници, офиси и т.н.

 

СуперХостинг.БГ са най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания в България. Високото качество на техните услуги, адекватното клиентско обслужване и денонощната техническа поддръжка ги правят най-предпочитания хостинг партньор в България.

Web site: https://www.superhosting.bg/

Since 2007, RPG have delivered IT and business consultants to more than 370 companies and organizations. Our team knows the consultancy market better than anyone else and can provide experts for all projects regardless of complexity and scope. We work with a full range of customers and tasks, from managing some of the largest IT projects to the development of smaller solutions for start-up companies.