fbpx

Колелото на Живота

Открий кои са приоритетите ти и направи живота си балансиран!

Колелото на живота е инструмент, който ти разкрива до колко си удовлетворен от най- важните области в живота ти. Попълвайки го, си изясняваш кои категории те карат да изпитваш неудовлетвореност и липса.

Начертай си на лист колелото от картинката. Наименувай отделните части, след което отговори на долните въпросите и дай на всяка от категориите оценка между 0 и 10:

Какво представлява успехът за мен във всяка една от тези сфери?

Какво трябва да се случва, за да съм удовлетворен от живота в тази област?

В коя от тези области да внеса промени или подобрения?

Тук няма грешни и верни отговори. Най- важното е да си честен със себе си. Разгледай добре своето колело, формулирай ясно и реалистично какво искаш.

Най- добре е желаните резултати да бъдат постигнати в дългосрочен план. Бъди целеустремен и мотивиран и успехите няма да закъснеят.

С този инструмент ще можеш да следиш подобренията на слабите си области във времето. Ще може да отбелязваш удовлетворението и прогреса си в различните аспекти на живота! Не спирай да преследваш това, което искаш от живота!

 

Автор: Хриси

Тази статия е част от стажантската програма на MG Academy за Маркетинг, copywriting и content editing. Темите са базирани на курс “Мениджмънт и Лидерство” https://goo.gl/mG45UL .

Стажанти:

Ники – https://mgacademy.bg/team/nikola-doktorov/

Стеф – https://mgacademy.bg/team/stefka-ivanova/

Хриси – https://mgacademy.bg/team/hristina-devedzhieva/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.